Glaszetters in Burgum, bespaar tot wel 40% - Bel 088-1155677

Glaszetter Burgum

Woont u in Burgum en heeft u schade aan uw glas? Wilt u dit bovendien snel en op een veilige manier opgelost hebben? Neem dan contact op met een glaszetter van Glaszettersservice. Binnen de kortste keren staat er een vakman bij u op de stoep in Burgum. Heeft u kleine kinderen thuis en bent u bang voor ongelukken? Twijfel dan niet en schakel onze glaszetter uit Burgum in. Hij is een echte professional en is van alle markten thuis. U kunt rustig achterover leunen terwijl hij de schade aan uw glas herstelt. Wilt u nieuw glas laten zetten? Glaszettersservice levert een groot arsenaal aan glassoorten. Bovendien zijn onze glaszetters altijd scherp geprijsd. Vraag daarom nu geheel vrijblijvend een offerte aan en maak een keuze uit de voordeligste glaszetters uit de omgeving van Burgum.

Wat zeggen onze klanten

"Ons raam moest snel gerepareerd worden vanwege de vrieskou buiten. Gelukkig was de afspraak binnen een uur gemaakt. De glaszetter was vakkundig en voordelig. Voor herhaling vatbaar!" - B. Keizer, Burgum
"Wij wilden onze nieuwe ramen laten zetten door vakkundige glaszetters. Bij Glaszettersservice waren we aan het juiste adres. Het eindresultaat mocht er zijn!" - N. Hofland, Burgum
"Wij hadden al een tijdje last van een tochtige woonkamer. Een glaszetter van Glaszettersservice installeerde speciaal isolatieglas in ons huis. We waren onder de indruk van de prijs-kwaliteitverhouding!" - T. Bouwman, Burgum
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 2 MB.
   Met (schade)foto's en/of andere documenten kunnen wij je beter helpen. Selecteer 1 of meerdere bijlagen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Glasschade

  Onze glaszetter in Burgum repareert alle schade aan uw glas. Is uw ruit gesneuveld na een iets te enthousiast partijtje voetbal van uw zoons? Met opgroeiende kinderen zit een ongeluk natuurlijk in een klein hoekje. Gelukkig heeft Glaszettersservice een groot landelijk netwerk van glaszetters waardoor er altijd een professional bij u in de buurt is. Hij is snel ter plaatse en verwijdert vakkundig het kapotte glas. Bovendien heeft de glaszetter altijd een aantal standaardmaten glas bij zich. U kunt dus altijd rekenen op een vlotte afhandeling van het probleem. Heeft u slechts een klein scheurtje of barstje in uw raam zitten? Misschien bent u geneigd om hier overheen te kijken. Wees echter voorzichtig, want een scheurtje kan snel groter worden. Voor uw veiligheid en dat van uw gezin is het daarom verstandiger om meteen Glaszettersservice te bellen.

  Een specialist in elke regio

  Onze glaszetter uit Burgum komt bij u langs en gaat voor u op zoek naar de beste oplossing. Wilt u voorkomen dat u in de toekomst weer te maken krijgt met glasschade? Wij hebben verschillende soorten glas dat moeilijk te breken is. Overweeg daarom eens om voor een ander soort glas te kiezen dan dat u had. Gehard glas is bijvoorbeeld een veilige soort voor uw gezin. Bovendien is het te combineren met verschillende andere soorten glas. De glaszetter uit Burgum geeft u graag advies.

  Dubbel glas

  Bij Glaszettersservice snappen we dat u voor uw gezin zo veel mogelijk wooncomfort wilt creëren. Daarom raden we u aan een glaszetter te vragen dubbel glas of isolatieglas in uw woning te plaatsen. Bent u woonachtig in Burgum? Onze glaszetter in Burgum is scherp geprijsd en heeft veel ervaring met het zetten van dubbel glas en isolatieglas. In tegenstelling tot enkel glas bestaat dubbel glas uit twee glasplaten. Tussen deze platen zit een laagje lucht dat een isolerende werking creëert. Bij isolatieglas zit er in plaats van lucht een laag edelgas tussen de glasplaten, waardoor het glas nog beter isoleert.

  Of u nu kiest voor dubbel glas of isolatieglas, beide bieden vele voordelen ten opzichte van enkel glas:

  • Lagere energiekosten
  • Minder warmteverlies
  • Een stabielere kamertemperatuur
  • Geen condensvorming meer
  • Minder geluid van buiten

  Dubbel glas is dus essentieel voor een aangenaam woonklimaat in uw huis. Bovendien bespaart u er op de lange termijn veel geld mee en helpt u ook nog eens mee aan een groenere wereld. Laat u zich niet afschrikken door de prijs van isolatieglas: het is een investering die zich zal terugverdienen door het geld dat u jaarlijks bespaart op uw energierekening. Heeft u nog enkel glas, dan komt onze glaszetter uit Burgum graag bij u langs om het te vervangen door dubbel glas. De glaszetter meet de maten van uw beglazing op en komt later terug om de ramen vakkundig te plaatsen. Altijd snel en altijd voordelig.

  Soorten glas

  Laat u een nieuwe woning bouwen voor uw gezin? Vergeet niet om goed na te denken over wat voor soort glas u in uw ramen wilt hebben. Tegenwoordig zijn er vele soorten glas op de markt en onze glaszetter in Burgum kan u als geen ander adviseren welk soort glas voor u geschikt is. Hij is een expert op het gebied van ieder soort glas en komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Zo is er bijvoorbeeld de keuze tussen dubbel glas en isolatieglas. Waar vroeger enkel glas de standaard was zal de glaszetter in Burgum u nu adviseren voor een sterker soort glas te kiezen. Dubbel glas bijvoorbeeld, dat bestaat uit twee glasplaten en een laagje lucht daartussen. Dubbel glas beschermt u uitstekend tegen warmteverlies in uw woonkamer en geluidsoverlast van buiten. Isolatieglas doet dat nog beter maar is wel een tikkeltje duurder.

  Veiligheid gaat boven alles

  Wilt u uw woning voor uw kinderen zo veilig mogelijk maken? Onze glaszetter in Burgum helpt u graag bij het zetten van veilige glassoorten zoals gehard glas en draadglas. Gehard glas is tot vijf keer sterker dan ongehard glas en maakt het inbrekers een stuk moeilijker om uw woning binnen te dringen. Bovendien valt het, net als draadglas, slechts in kleine stukjes uiteen wanneer het breekt zodat uw kinderen zich niet kunnen verwonden aan glasscherven. Wilt u uw nieuwe woning een unieke sfeer geven? De glaszetter uit Burgum weet ook alles van figuurglas, gekleurd glas en glas-in-lood.

  Kunt u niet beslissen welke soort glas u moet kiezen? De meeste soorten kunnen ook met elkaar gecombineerd worden. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor alle mogelijkheden. De glaszetter in Burgum helpt u graag.

  Plaats3

  Glas-in-lood

  Een glas-in-lood raam creëert een prachtige sfeer in uw woning. Met een beetje fantasie waant u zich in een middeleeuwse kerk of een ander monumentaal gebouw. Woont u in Burgum en wilt u ook glas-in-lood beglazing in uw huis? De glaszetter uit Burgum van Glaszettersservice is zeer bedreven in het maken van glas-in-lood en gaat op ambachtelijke wijze aan de slag met al uw wensen.

  Op maat

  De glaszetter snijdt het glas nauwkeurig in de maat van uw keuze en plaatst het hierna in de loodprofielen. Eventueel patineert hij de ruiten voor u om ze er ouder uit te laten zien. Zo creëert de glaszetter uit Burgum een ouderwetse sfeer bij u in huis door middel van gloednieuwe ramen. Heeft u al glas-in-lood ruiten maar merkt u dat ze tekenen van verval vertonen? U wilt natuurlijk niet dat het glas breekt en uw kinderen zich eraan snijden. Schakel daarom ook Glaszettersservice in bij reparatieklussen die gedaan moeten worden aan glas-in-lood. Onze glaszetter in Burgum repareert de beglazing ter plekke of restaureert het in zijn atelier.

  Bent u dus op zoek naar een vlotte en voordelige service bij al uw vragen over glas-in-lood, dan bent u bij de ervaren professionals van Glaszettersservice aan het juiste adres.

  U bent op de pagina van Burgum, u kunt onze glaszetters ook vinden in Dokkum en Drachten en Franeker.