Glasschade

Glasschade ontstaat op allerlei verschillende manieren. Een harde windvlaag of een fikse hagelbui kan uw ramen bijvoorbeeld sneller beschadigen dan u misschien denkt. Ook is het mogelijk dat vandalen of inbrekers uw ruiten vernielen. Glaszettersservice lost de glasschade snel en voordelig voor u op. Door ons uitgebreide landelijke netwerk van professionals hoeft u nooit lang in de kou te zitten.

Wat te doen bij glasschade?

Als u een kapot raam aantreft is het eerst belangrijk om te situatie goed te inspecteren en eventueel foto’s te maken. Vervolgens is het zaak om de verzekering te bellen. Bent u verzekerd tegen glasschade, dan kunt u de schade op uw verzekering verhalen. Natuurlijk maakt het ook verschil of de glasschade het resultaat is van een voetbal door uw raam, een inbraak of vandalisme. Is dit laatste het geval, dan moet u natuurlijk ook de politie inschakelen. Daarna is het tijd om een glaszetter te bellen om de boel op te ruimen en te herstellen. Kiest u voor Glaszettersservice, dan bent u verzekerd van een vlotte en voordelige afhandeling van uw glasschade.

Een snelle reparatie

Glaszettersservice heeft overal in Nederland glaszetters zitten, waardoor er altijd snel iemand bij u ter plaatse is. Onze expert ruimt de scherven op en zoekt voor u een vlotte oplossing voor uw kapotte glas. Een glaszetter heeft altijd een aantal ruiten met standaardmaten aan glas. Het is dus mogelijk dat uw raam meteen op de juiste manier vervangen wordt. Heeft uw gebroken ruit een afwijkend formaat? Geen probleem, onze glaszetters installeren dan op locatie een noodraam voor u. Bij Glaszettersservice begrijpen we dat niemand graag in de kou of op de tocht wil zitten.

Een ander type glas na glasschade

Is uw ruit kapotgegaan of vernield? Ongeacht de oorzaak van het kapotgaan van uw ruit, het is altijd raadzaam om te kijken of een ander type glas wellicht veiliger en dus een betere keuze is. Een steviger soort glas kan glasschade namelijk vaker voorkomen. Heeft u nog enkel glas, dan is het hoog tijd om over te stappen op dubbel glas. Naast vele andere voordelen beschermt dubbel glas namelijk beter tegen vernielingen. Ook kunt u kiezen voor speciaal veiligheidsglas zoals gehard glas. Dit glas is speciaal gemaakt om eenvoudig breken te voorkomen. Mocht gehard glas toch breken, dan valt het in piepkleine stukjes uiteen zodat de kans op snijwonden miniem is. Het assortiment van Glaszettersservice bevat vele scherp geprijsde soorten glas. Dus als u na glasschade een beter soort glas wilt laten installeren, dan bieden wij daarvoor vele mogelijkheden.

Bent u overtuigd?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan en maak kennis met de voordelige service van Glaszettersservice.