Houten jaloezieën voor een stoer en praktisch interieur

Raambekleding maakt een interieur helemaal af. Als je je vloer, de kleur van je muren en je meubels met zorg hebt uitgekozen, kunnen ook je ramen niet achterblijven. Is je inrichting stoer of natuurlijk te noemen? Dan completeer je dat met houten jaloezieën. Deze geven je woning een rustieke uitstraling. Bovendien regel je hiermee eenvoudig de lichtinval en de privacy in de ruimte.

Houten jaloezieën op maat

Elk huis is anders. En elk raam is anders. Daarom maakt Ilumio je houten jaloezieën op maat. Jij bepaalt de maten en kiest de kleur, hoe je de jaloezieën wilt bedienen en hoe ze afgewerkt zijn. Ilumio maakt ze vervolgens op maat. Ben je bang dat je niet goed meet, zodat ze niet gaan passen? Dat hoeft niet. Als je een meetfoutje hebt gemaakt, krijg je gratis nieuwe, passende jaloezieën.

De kenmerken van houten jaloezieën

De jaloezieën zijn in verschillende neutrale kleuren te verkrijgen. Zo passen ze in bijna elk interieur. Wil je zeker weten dat de kleur van je keuze goed bij je inrichting staat? Vraag dan voordat je gaat bestellen eerst een kleurstaal aan. Naast de kleur kun je ook kiezen voor de afwerking van de jaloezieën. Hierbij gaat het om de vraag of je de jaloezieën laat voorzien van ladderband. Dit is een stoffen band die van boven naar beneden over de jaloezieën loopt. Dit zorgt ervoor dat de gaatjes waar de koorden doorheen lopen, niet meer zichtbaar zijn. Dit ziet er luxer uit. Bovendien komt er dan geen licht meer doorheen, wat fijn is in de slaapkamer.

Houten jaloezieën van Ilumio hebben een breedte van 50 mm. Je kunt ze zodanig kantelen dat je optimaal naar buiten kunt kijken, of juist zo dat je zowel het licht als de nieuwsgierige ogen van voorbijgangers buitensluit. Kortom, met houten jaloezieën kun je alle kanten uit! Ben je op zoek naar iets anders dan houten jaloezieën, dan kun je bij Ilumio ook terecht voor gordijnen, vouwgordijnen en een rolgordijn.